Sunra


De 100% elektrische scooter Sunra MIKU MAX! Adembenemend. Uniek. Inspirerend. Revolutionair. Of gewoon fantastisch. Noem hem hoe je wilt. De nieuwe Sunra Miku Max is state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Uitgerust met de beste en nieuwste technologie├źn van deze tijd, viert de Sunra Miku Max de wedergeboorte van...

Prijs: 1999,-
of vanaf 38,70 per maand via FietsFlex.

Sunra

Sunra geloofd dat elektrische scooters de toekomst heeft. Hun doel is om groene mobiliteit in alle opzichten aantrekkelijk te maken voor de particuliere en de zakelijke markt. Dit doen ze door exclusieve modellen met veel styling mogelijkheden aan te bieden. Ze bedenken nieuwe designs en concepten voor hun Sunra scooters. Ook zijn ze constant bezig met het innoveren en verbeteren van de accu mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is duurzame mobiliteit te verbeteren en te optimaliseren; waardoor het voor iedereen aantrekkelijk wordt om elektrisch te gaan rijden en Nederland nog groener wordt! Deze elektrische scooters brengen je geruisloos van A naar B.

Technische gegevens, prijzen, afbeeldingen van modellen en eigenschappen kunnen afwijken en zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden. Garantie wordt bepaald door de fabrikant van het merk.

Sunra Oisterwijk - Elektrische scooters

Sunra Elektrische scooters

Onze scooter merken:

ScooterFlex

  • Scooters & Elektrische Fietsen
  • Reparaties en onderhoud
  • Uitgebreid assortiment onderdelen
  • 1850m2 showroom in Oisterwijk