Bromfietsverzekering

Ritjes naar uw werk, naar school of misschien een leuk tochtje door de stad? U wilt dat uw nieuwe of tweedehands bromfiets goed verzekerd is voor diefstal of schade. Met de Unigarant Scooterverzekering kunt u uw bromfiets, scooter, snorfiets en brommobiel verzekeren zoals u dat wilt.

Bij Unigarant Scooterverzekering kunt u kiezen uit vier basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), Diefstal, Aanrijding en Diefstal en Aanrijding. Wij helpen u graag bij het kiezen van de dekking die past bij u en uw bromfiets. In onderstaande overzicht vindt u meer informatie over welke schade verzekerd is bij welke dekking.

Naast de vier basisdekkingen kunt u bij de Unigarant Bromfietsverzekering ook kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen voor uw bromfietsverzekering. Tijdens het invullen van het formulier ziet u welke basisdekking u nodig heeft voor de verschillende aanvullende dekkingen.

Bel 013-5210011 voor al uw vragen of stuur een e-mail naar onze klantenservice.


Voordelen bij Unigarant
  • U heeft keuze uit verschillende aanvullende dekkingen, zoals pechhulp
  • U bouwt tot wel 75% no-claimkorting op
  • Diefstal van uw nieuwe bromfiets in het eerste jaar? Dan krijgt u het volledige aankoopbedrag terug

Pech onderweg?

Dan krijgt u met Unigarant bromfietsverzekering met basisdekking Diefstal en Aanrijding Unigarant Pechhulp. Dankzij een (nood)reparatie van de ANWB bent u snel weer op weg. U hoeft alleen te betalen voor de onderdelen, niet voor de reparatie. Is reparatie onderweg niet mogelijk? Dan wordt u, samen met uw bromfiets, gratis naar een reparateur of naar huis gebracht.
  • Scooters & Elektrische Fietsen
  • Reparaties en onderhoud
  • Uitgebreid assortiment onderdelen
  • 1850m2 showroom in Oisterwijk